Profile 'de Fietsspecialist', Axel

  • Kerkdreef 18-20
  • Op Kerkdreef 18-20 in Axel zat vroeger Profile 'de Fietsspecialist'. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Profile 'de Fietsspecialist', Fietswereld en Bike Totaal Vermare V.O.F..

    Lees meer
  • Fiets
  • Deze winkel is gestopt

Omschrijving

Op Kerkdreef 18-20 in Axel zat vroeger Profile 'de Fietsspecialist'. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Profile 'de Fietsspecialist', Fietswereld en Bike Totaal Vermare V.O.F..

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief

Reviews Profile 'de Fietsspecialist' in Axel

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Profile 'de Fietsspecialist' in Axel. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Ik heb een fiets gekocht voor mijn zoon bij...

7.2 10

ik heb een fiets gekocht voor mijn zoon bij een profil winkel te Axel. We kregen een bonnenboekje mee met korting op de eerste en tweede fietsbeurt. De eerste hebben we daar laten doen, maar voor de tweede ben ik naar de fietsenhandel dichter in de buurt (sint-Jansteen) geweest, waar de onderhoudsbeurt zonder bon nog 10 euro goedkoper was. En achteraf bleek dat als we bij die winkel een fiets hadden gekocht, de onderhoudsbeurten gratis waren. SIndsdien kopen we onze fietsen bij de Poorter te Sint Jansteen!! Geen goede reclame voor de profil winkel!!

Vrouw

Vakkundig,geduldig en goede prijzen.

8.8 10

Vakkundig,geduldig en goede prijzen

Man

Ben zeer tevreden over klantvriendelijkheid...

9.0 10

ben zeer tevreden over klantvriendelijkheid en assortiment.Bijna alles op voorraad en snelle bediening

Man

Wij zijn erg tevreden over profile in Axel.

10.0 10

wij zijn erg tevreden over profile in Axel

Vrouw

Contact

Kerkdreef 18-20
4571 GJ, Axel

Categorieën

Fiets

Profile 'de Fietsspecialist'

Profile 'de Fietsspecialist' logo In Nederland bevinden zich 115 Profile 'de Fietsspecialist' winkels die verspreid zijn over 107 plaatsen. In totaal zijn er 247 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.6.

Bekijk alle Profile 'de Fietsspecialist' winkels