Bart Smit, Naaldwijk

  • Molenstraat 3
  • Op Molenstraat 3 in Naaldwijk zat vroeger Bart Smit. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Zeeman, Free Record Shop en Blokker.

    Lees meer
  • Muziek, Films & Games, Speelgoed
  • Deze winkel is gestopt

Omschrijving

Op Molenstraat 3 in Naaldwijk zat vroeger Bart Smit. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Zeeman, Free Record Shop en Blokker.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief

Reviews Bart Smit in Naaldwijk

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Bart Smit in Naaldwijk. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Bij bart smit krijg je altijd advies welk...

8.5 10

bij bart smit krijg je altijd advies welk speelgoed populair is bij welke leeftijdscatogorie je hebt een maand de tijd om te ruilen dus koop je een cadeau voor een verjaardag omdat je op dat moment in de buurt bent maar de verjaardag is pas een paar weken later heeft de jarige nog tijd genoeg om te ruilen als het cadeau hem niet bevalt zo kan je ook zorgen dat je cadeaus voor sint en kerst op tijd binnen zijn zonder je zelf zorgen te maken over de ruil termijn.TOP!!

Vrouw

Als iets nieuw op de markt komt dan heeft...

7.2 10

als iets nieuw op de markt komt dan heeft bart smit het gauw in het assortiment en dat is fijn zo hoef je niet alle winkels af te gaan

Vrouw

Soms een beetje rommelig.

7.5 10

Soms een beetje rommelig

Vrouw