Chasin', Alkmaar

  • Langestraat 80
  • Chasin' is een internationaal jeansmerk voor mannen. Naast jeans biedt Chasin' een complete collectie outerwear, sweats, shirts, underwear en accessoires aan. Chasin' is ontstaan in 1992 voor mannen die jeans zien als hun second skin. De Chasin' man leeft zijn leven met volle overgave en wil er uit halen wat er in zit. De pay off “Lust for Jeans” reflecteert dit gevoel. Chasin' staat bekend als en wordt gewaardeerd om zijn non-conformisme, stoere, mannelijke look en de daarbij behorende juiste prijs kwaliteit verhouding.

    Lees meer
  • Herenmode
  • Vandaag: 12:00 - 18:00

    Toon alle openingstijden

Reviews Chasin' in Alkmaar

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Chasin' in Alkmaar. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

Chasin' is gewoon het beste merk =).

8.7 10

Chasin' is gewoon het beste merk =)

Man

Het personeel bij Chasin' Alkmaar is zeer...

8.5 10

Het personeel bij Chasin' Alkmaar is zeer klantvriendelijk. Er wordt goed advies gegeven, de klant helpen staat op nummer 1, verkopen niet. Deze keer kreeg ik een gratis boxershort bij mijn aankoop, dit was buiten mijn verdiende punten om! Alle reden om terug te komen!!

Het is een verzorgde winkel met een...

8.7 10

het is een verzorgde winkel met een gemoedelijke uitstraling en een uitgebreid assortiment.leuk en vlot uitziende personeelsleden met verstand van zaken.

Topservice, ben echt leuk geholpen!.

8.3 10

Topservice, ben echt leuk geholpen!

Goede overzichtelijke winkel met vriendelijk...

8.2 10

Goede overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel en een leuk assortiment