Media Markt, Alkmaar

7.7
287 reviews
 • Prijsniveau
  7.8
 • Prijs-kwaliteit
  7.7
 • Personeel
  7.5
 • Assortiment
  8.3
 • Service
  7.0
 • Aanbiedingen
  7.9
 • Noorderkade 172
 • Media Markt is dé supermarkt voor elektronica liefhebbers met als kernwaarden de lage prijzen en het enorme assortiment! Sinds de start in Nederland, in 1999, is Media Markt uitgegroeid tot de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica.

  Lees meer
 • Muziek, Films & Games, Computer, ...
 • Vandaag: 10:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Media Markt in Alkmaar

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Media Markt in Alkmaar. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


7 april 2016 : kocht ik mijn Iphone 6s 64 gb...

4.5 10

7 april 2016 :

kocht ik mijn Iphone 6s 64 gb ter waarde van € 800 bij de Media Markt Noorderkade te Alkmaar.

Probleem :
Een aantal maanden lang heb ik veel plezier gehad van deze telefoon tot ongeveer november 2016. Vanaf dat moment kreeg mijn telefoon kuren met de accu. De batterij liep met hoog tempo naar beneden. Ook viel de telefoon bij bijvoorbeeld 90 50 40 of 12% gewoon uit. De telefoon ging veelal daarna ook niet meer aan, soms wel als je dan een enkele minuut wachtte, dan ging hij weer aan en stond hij weer op hetzelfde aantal procent als toen hij uitviel.
Of ik deed mijn Iphone weer aan de stroom en stond hij ook weer op dezelfde procenten als toen hij uitviel.

Oplossing :
Met dit probleem ben ik naar de Media Markt geweest waar ik deze telefoon heb aangeschaft. Aangekomen bij de Media Markt hadden ze veel begrip voor mijn situatie en leek het erop dat ze mij graag wilden helpen. Ze hielpen mij met het maken van een back-up van al mijn gegevens. Ook werd het systeem ‘find my iphone’ uitgezet door een medewerker van de Media Markt omdat anders de telefoon niet gerepareerd kon worden. De Iphone zou opgestuurd worden om gerepareerd te worden, dit kon 3 tot 5 werkdagen duren.
Twee weken later kreeg ik een e-mail dat ‘find my iphone’ nog aan stond en dat, zolang dat aanstond, mijn telefoon niet gerepareerd kon worden. Ik heb dat die dag zelf nog uit gezet en doorgegeven dat de reparatie verder uitgevoerd kon worden. Het zou zo snel mogelijk voor elkaar gemaakt worden. Dat duurde maar en duurde maar, uiteindelijk bleef ik bellen of hij al klaar was. Telkens kreeg ik weer te horen meneer we doen ons best en we zorgen dat hij zo snel mogelijk klaar is. Uit eindelijk heb ik 2 dagen voor dat ik op vakantie ging mijn telefoon op kunnen halen dit was 5 weken later (3-5 werkdagen?).

Al goed, ik was blij dat ik mijn telefoon had voor de vakantie! In de vakantie werden de problemen alleen maar erger, de accu was met ongeveer 2 uur leeg zonder dat ik hem gebruikte of ook maar iets aan had staan. De hele dag door liep ik met een powerbank om mijn telefoon op te laden.

Na de vakantie heb ik een Apple adviseur gebeld om te vragen wat ik het beste kon doen. En hij vertelde mij dat de Media Markt de telefoon waarschijnlijk nooit naar Apple heeft opgestuurd omdat anders de problemen allang waren opgelost.

Uiteindelijk ben ik weer naar de Media Markt geweest om verhaal te halen.
Eenmaal daar had ik een gesprek gevoerd met een medewerker van de Media Markt.

Wat dit gesprek mij had gebracht was nauwelijks niets, de medewerker kon de telefoon alleen weer opsturen om het te laten maken. Maar de telefoon was naar zeggen volgens de Media Markt al gemaakt bij de vorige reparatie DUS NIET! De telefoon kon echt alleen opgestuurd worden. Ik vroeg hem of hij mij geen nieuwe kon geven, dat was niet mogelijk want dat was protocol.
De enige optie was opsturen en weer een tijd mijn telefoon kwijt zijn. Dat dacht ik niet ik had hem daar gekocht voor zoveel geld, dan moet hij het naar behoren gewoon doen! Daarna breng je hem ter reparatie en zou je verwachten dat hij het al helemaal moet doen, maar nee ze hadden verwacht dat ze bij de tweede reparatie mij wel konden helpen.

Een eigen optie was dat ik het probleem zou filmen en dan terug zou komen zodat ze konden zien dat ik echt problemen had met mijn telefoon. Hij vertelde mij dat ik dan bewijs had en het dan zeker opgelost zou worden, mijn vraag was hoe krijg ik dan een nieuwe? Nee ik moet hem opsturen met dat filmpje erbij en dan gaan ze kijken wat ze er aan konden doen, ik vroeg maar dat heb je toch al gedaan en toen konden ze hem niet maken en nu wel ?

De volgende optie zou nog kunnen zijn om naar de Apple Store in Amsterdam te gaan, dan zou hij de zelfde dag gerepareerd worden. Ik zei hem, maar is daar toch al geweest bij de eerste reparatie? En als ik daar nu zelf naartoe ga dan kan ik wel geholpen worden? Daar wist de medewerker niet veel op te antwoorden.

Zelf had ik besloten om naar de Apple Store in Amsterdam te gaan om te kijken of zij mij wel serieus wilde helpen.

Dinsdag 14 februari om 10:30 had ik een afspraak bij de Genius bar bij Apple.
Daar aangekomen werd ik meteen geholpen, mijn telefoon werd aan hun systeem gekoppeld en ze zagen meteen dat mijn accu een ‘failure’ had. Hij nam hem in en er zou een nieuwe accu in gezet worden en met anderhalf kon ik hem ophalen. Na een uur kwam ik terug om daar nog een half uur te wachten ik werd gevraagd naar mijn naam en ze zagen dat de telefoon al klaar was. Ik kon gaan zitten aan een tafel en werd met een paar minuten geholpen.

Conclusie :
De telefoon is opengehaald en ze zagen dat de accu binnen in de telefoon was opgezwollen en dat, als ze er aan gingen werken, de telefoon mogelijk helemaal kapot zou gaan. Apple heeft de beslissing genomen om mij gratis een nieuwe Iphone te geven. Ik moest een back-up maken en overzetten op de nieuwe telefoon en mijn oude werd ingenomen.

En dat in een korte ochtend terwijl ik bij de Media Markt al 3 maanden aan het lijntje word gehouden en zij me niet willen helpen…… heerlijke service van Apple!!!

Ga hier niet winkelen als je een buitenlands...

3.7 10

Ga hier niet winkelen als je een buitenlands uiterlijk hebt. Je wordt van binnenkomst tot vertrek als potentiële crimineel in de gaten gehouden en behandeld. Dit is nu al de tweede keer dat er zo gedaan wordt als ik samen met m'n buitenlandse man ben. Grappig genoeg zijn ze allemaal een stuk gastvrijer en vriendelijker als ik als Nederlandse alleen winkel.. heel opvallend dit, bah.. ik ben klaar met dit filiaal.

Desondanks ze een hele goede service hebben...

9.5 10

Desondanks ze een hele goede service hebben, maakt het een hele goede winkel prijs/assortiment betaalbaar is en hele goeie kwaliteit heeft. Sfeer is uitmuntend!

Vrouw

Compleet assortiment. De tl lichten staan wel...

7.5 10

Compleet assortiment. De tl lichten staan wel heel fel. Hard licht. Deskundig personeel.

Man

Wordt altijd goed geholpen en qua service...

8.0 10

wordt altijd goed geholpen en qua service altijd klantvriendelijk en de informatie die ik wil weten die krijg ik ook altijd

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 19:00
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden Media Markt

Contact

Noorderkade 172
1823 CJ, Alkmaar

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, Contant

Merken

Samsung, Apple, Sony, Philips, HP, LG, Canon, Acer, Panasonic

Categorieën

Muziek, Films & Games, Computer, Telecom, Huishoudelijk

Media Markt

Media Markt logo In Nederland bevinden zich 49 Media Markt winkels die verspreid zijn over 42 plaatsen. In totaal zijn er 3519 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle Media Markt winkels

Producten vinden bij de Media Markt, Alkmaar

Omschrijving

Media Markt is dé supermarkt voor elektronica liefhebbers met als kernwaarden de lage prijzen en het enorme assortiment!
Sinds de start in Nederland, in 1999, is Media Markt uitgegroeid tot de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief