Albert Heijn in Hoogerheide

8.4
3 reviews
 • Prijsniveau
  8.0
 • Prijs-kwaliteit
  8.0
 • Personeel
  9.5
 • Assortiment
  8.0
 • Service
  9.0
 • Aanbiedingen
  8.0
 • Huijbergseweg 21
 • Albert Heijn is een supermarkt voor alle dagelijkse boodschappen. Deze supermarkt heeft een groot en breed assortiment en daarnaast heeft Albert Heijn veel bijzondere producten die je vaak alleen bij Albert Heijn of een speciaalzaak aantreft. Met de Albert Heijn Bonuskaart profiteer je van diverse scherpe aanbiedingen op producten. De supermarkt heeft 976 winkels verspreid over 413 steden. Om jou zo goed mogelijk te bedienen heeft Albert Heijn vier soorten winkels, namelijk een wijkwinkel, een Albert Heijn XL, een Albert Heijn To Go en de webwinkel. Albert Heijn heeft ook een eigen magazine, de Allerhande! In dit magazine staan leuke recepten beschreven met producten die bij Albert Heijn verkrijgbaar zijn. Daarnaast vind je in de Allerhande ook handige tips voor onder andere het huishouden en koken.

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 20:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Albert Heijn in Hoogerheide, Huijbergseweg 21

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Albert Heijn in Hoogerheide, Huijbergseweg 21. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Prachtige winkels, echt Apple-gevoel...

8.7 10

Prachtige winkels, echt Apple-gevoel. Deskundig personeel, dat je altijd met raad en daad bijstaat. Jammer dat wel de prijzen van de Apple-Producten hoog is, maar ja, ik ben al Apple-gebruiker/fan vanaf 1987.....

Man

Assortiment kan beter, wellicht als Delhaize...

8.2 10

Assortiment kan beter, wellicht als Delhaize deel gaat uitmaken van de groep komt er wat meer keus.

Man
Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

De zaak waar ik de weg weet en me thuis voel...

8.5 10

De zaak waar ik de weg weet en me thuis voel .

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Albert Heijn

Contact

Huijbergseweg 21
4631 GC, Hoogerheide

Bekijk de overige Albert Heijn winkels in Hoogerheide.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Albert Heijn

Albert Heijn logo In Nederland bevinden zich 973 Albert Heijn winkels die verspreid zijn over 413 plaatsen. In totaal zijn er 1912 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.

Bekijk alle Albert Heijn winkels

Omschrijving

Albert Heijn is een supermarkt voor alle dagelijkse boodschappen. Deze supermarkt heeft een groot en breed assortiment en daarnaast heeft Albert Heijn veel bijzondere producten die je vaak alleen bij Albert Heijn of een speciaalzaak aantreft. Met de Albert Heijn Bonuskaart profiteer je van diverse scherpe aanbiedingen op producten.

De supermarkt heeft 976 winkels verspreid over 413 steden. Om jou zo goed mogelijk te bedienen heeft Albert Heijn vier soorten winkels, namelijk een wijkwinkel, een Albert Heijn XL, een Albert Heijn To Go en de webwinkel.

Albert Heijn heeft ook een eigen magazine, de Allerhande! In dit magazine staan leuke recepten beschreven met producten die bij Albert Heijn verkrijgbaar zijn. Daarnaast vind je in de Allerhande ook handige tips voor onder andere het huishouden en koken.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief