Gall & Gall in Hoogerheide

8.6
11 reviews
 • Prijsniveau
  7.7
 • Prijs-kwaliteit
  7.8
 • Personeel
  9.9
 • Assortiment
  8.1
 • Service
  9.5
 • Aanbiedingen
  8.9
 • Huijbergseweg 21-25
 • In 1884 stond de 33-jarige Maria Gall aan de wieg van het huidige Gall & Gall. Na het overlijden van haar man zocht ze een manier om in haar levensonderhoud te voorzien. Als stoere zakenvrouw begon zij de slijterij

  Lees meer
 • Slijterij
 • Vandaag: 09:00 - 20:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Gall & Gall in Hoogerheide, Huijbergseweg 21-25

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Gall & Gall in Hoogerheide, Huijbergseweg 21-25. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Gall & Gall Hoogerheide is een gezellige...

9.0 10

Gall & Gall Hoogerheide is een gezellige winkel met een uitgebreid assortiment. Ook kleine lokale producenten krijgen een mooi plaatsje in het schap.
De kennis van Liesbeth en haar medewerkers over de producten is zeer uitgebreid, er wordt met veel liefde en passie uitleg gedaan over het assortiment en vragen worden met een oprechte glimlach beantwoord
Er worden regelmatig kleine proeverijen georganiseerd waar het publiek kennis kan maken met bijzondere combinaties, ik zou mijn Dalwhinnie whisky nooit hebben gecombineerd met een chocolademuffin tot deze verrukkelijke combinatie mij door Liesbeth werd aangeboden.
Ook geven zij andere lokale ondernemers met regelmaat een plekje in de winkel om hun producten te promoten. Dit stimuleert de lokale economie en bovendien maken de klanten op deze manier sneller een praatje met elkaar zodat de winkel ook een maatschappelijke functie krijgt.

Personeel is zeer hulpvaardig, meedenkend...

8.5 10

personeel is zeer hulpvaardig, meedenkend, vriendelijk. Indien een probleem proberen ze het mee op te lossen.

Man

In deze winkel ben je geen nummer maar een...

9.0 10

In deze winkel ben je geen nummer maar een persoon, niets is teveel om je te helpen. Ze weten precies wat ze verkopen zowel als inventaris als inhoudelijk. En ga je na een half uurtje alsnog weg zonder een aankoop is dat geen probleem.

Vrouw

Zeer vriendelijk personeel, altijd een...

8.3 10

zeer vriendelijk personeel, altijd een praatje en een goed advies, nooit iets teveel

Vrouw

Wanneer wij een etentje hebben, hoef ik maar...

7.5 10

Wanneer wij een etentje hebben, hoef ik maar te vertellen wat er op het menu staat en ze kiezen het voor mij uit, en het is altijd goed passend bij het gerecht. Je wordt altijd op een prettige manier geholpen.

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 09:00 - 19:00
Dinsdag 09:00 - 19:00
Woensdag 09:00 - 19:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 19:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Gall & Gall

Contact

Huijbergseweg 21-25
4631 GC, Hoogerheide

Bekijk de overige Gall & Gall winkels in Hoogerheide.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Valdivieso, Argento, Mount Vernon, Breaker Bay, Van Loveren, Yealands, Meia Pipa, Chilensis, Montenay, Esprit Soleil, Arrogant Frog, The River Garden, Leonardo, Inycon, Mommesin, Planeta, Torres, Riesling, Wolf Blass, Louis Roederer, Jack Daniel's, Glendronach, Highland Queen, Lagavulin, Jim Beam, Four Roses, Pennypacker, Seagram's, Canacian Club, Bushmills, Tullamore, Jameson, Maker's Mask, Connemara, Glenmorangie, Paddy, Te Bheag, Aberlour, The Macallan, Grarham's, Fronseca, Dow's Young Tawny, Sandeman, Osborne, Rabelo's, Frapin, P

Categorieën

Slijterij

Gall & Gall

Gall & Gall logo In Nederland bevinden zich 647 Gall & Gall winkels die verspreid zijn over 324 plaatsen. In totaal zijn er 2182 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.5.

Bekijk alle Gall & Gall winkels

Omschrijving

In 1884 stond de 33-jarige Maria Gall aan de wieg van het huidige Gall & Gall. Na het overlijden van haar man zocht ze een manier om in haar levensonderhoud te voorzien. Als stoere zakenvrouw begon zij de slijterij

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief