HEMA, Zandvoort

7.2
15 reviews
 • Prijsniveau
  7.0
 • Prijs-kwaliteit
  7.6
 • Personeel
  7.0
 • Assortiment
  7.1
 • Service
  7.5
 • Aanbiedingen
  7.0
 • Raadhuisplein 1
 • Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hun HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA.

  Lees meer
 • Baby & Kind, Lingerie & Ondergoed, ...
 • Vandaag: 09:00 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews HEMA in Zandvoort

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over HEMA in Zandvoort. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Koop regelmatig bij de Hema, de prijs en...

8.3 10

Koop regelmatig bij de Hema, de prijs en kwaliteit is goed!

Vrouw

Het vriendelijke en deskundige personeel...

8.0 10

Het vriendelijke en deskundige personeel zorgt dat je altijd tevreden de zaak verlaat. Geen moeite is ze teveel en dat maakt het verschil. En dat in een winkel midden in een druk toeristenplaats! Ook in de zomer zijn de tijdelijke krachten bijzonder vriendelijk en bij vragen weten ze altijd iemand te vinden die het juiste antwoord kan geven.

Vrouw

Zou meer personeel on de winkel mogen om...

7.3 10

Zou meer personeel on de winkel mogen om mensen te helpen. Verder prima winkel en erg fijn dat deze winkel er is in zandvoort

Vrouw

De dames achter de kassa zouden iets...

8.7 10

De dames achter de kassa zouden iets vriendelijker mogen zijn

Vrouw

Onvriendelijk personeel. Bij de kassa was de...

2.2 10

Onvriendelijk personeel. Bij de kassa was de medewerker privé aan het bellen terwijl er een lange rij op zich liet wachten. Met grote ergenis kwam er uiteindelijk een medewerker om vervolgens weer weg te lopen. Een mevrouw die achter mij stond vertelde me dat dit wel vaker voorkwam. Er was genoeg personeel aanwezig die het niet echt druk leken te hebben, die waren namelijk ook aan het kletsen. Ik ben na heel lang te hebben gewacht maar weggegaan.

Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Deze winkel heeft de volgende services fotosnelservice, gebakservice, geldautomaat, gordijnen, koffiebuffet en onlinewinkelen

Openingstijden HEMA

Contact

Raadhuisplein 1
2042 LR, Zandvoort

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Baby & Kind, Lingerie & Ondergoed, Huishoudelijk, Kantoorartikelen

HEMA

HEMA logo In Nederland bevinden zich 530 HEMA winkels die verspreid zijn over 398 plaatsen. In totaal zijn er 3922 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.1.

Bekijk alle HEMA winkels

Omschrijving

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hun HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief