HEMA, Zandvoort

6.0
11 reviews
 • Prijsniveau
  5.9
 • Prijs-kwaliteit
  6.3
 • Personeel
  5.8
 • Assortiment
  6.1
 • Service
  5.7
 • Aanbiedingen
  6.0
 • Raadhuisplein 1
 • Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hun HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA.

  Lees meer
 • Baby & Kind, Lingerie & Ondergoed, ...
 • Vandaag: 09:00 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews HEMA in Zandvoort

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over HEMA in Zandvoort. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Onvriendelijk personeel. Bij de kassa was de...

2.2 10

Onvriendelijk personeel. Bij de kassa was de medewerker privé aan het bellen terwijl er een lange rij op zich liet wachten. Met grote ergenis kwam er uiteindelijk een medewerker om vervolgens weer weg te lopen. Een mevrouw die achter mij stond vertelde me dat dit wel vaker voorkwam. Er was genoeg personeel aanwezig die het niet echt druk leken te hebben, die waren namelijk ook aan het kletsen. Ik ben na heel lang te hebben gewacht maar weggegaan.

Vriendelijk personeel maar soms zijn er bij...

8.0 10

Vriendelijk personeel maar soms zijn er bij die je niet met een lach helpen of een toon aanslaan van kan het niet anders. Had een gebakje voor mijn dochtertje gekocht en ging in het restaurant zitten en bestelde een koffie. Mijn dochtertje mocht het gebakje daar niet opeten. Ben weg gelopen. Maar ben wel blij dat de Hema op Zandvoort is.

Vrouw

De Hema heeft in de loop van jaren een ware...

8.5 10

De Hema heeft in de loop van jaren een ware omslag gemaakt. De restaurant zijn gezellig en goed geprijsd en de taarten zijn het paradepaardje. Kleding is van goede kwaliteit en in tegenstelling tot veel andere kledingwinkels is het niet zo benauwd.

Man

Een fijne hema met alles erop en eraan al...

8.7 10

een fijne hema met alles erop en eraan al jaren lang in ons dorp met goede service.

Vrouw
Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

Hoera voor de hema een superstore!!.

9.0 10

hoera voor de hema een superstore!!

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Deze winkel heeft de volgende services fotosnelservice, gebakservice, geldautomaat, gordijnen, koffiebuffet en onlinewinkelen

Openingstijden HEMA

Contact

Raadhuisplein 1
2042 LR, Zandvoort

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Baby & Kind, Lingerie & Ondergoed, Huishoudelijk, Kantoorartikelen

HEMA

HEMA logo In Nederland bevinden zich 530 HEMA winkels die verspreid zijn over 398 plaatsen. In totaal zijn er 2079 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.1.

Bekijk alle HEMA winkels

Omschrijving

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hun HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief