Lidl in Roermond

8.5
Aanbevolen
33 reviews
 • Prijsniveau
  8.8
 • Prijs-kwaliteit
  8.8
 • Personeel
  8.4
 • Assortiment
  8.1
 • Service
  8.2
 • Aanbiedingen
  8.9
 • Sint Wirosingel 186
 • Lidl is een supermarktketen en verkoopt kwalitatieve producten tegen een goedkope prijs. Naast het gewone assortiment heeft de supermarkt ook een variërend en wisselend assortiment in apparatuur, kleding en spullen voor huis en tuin. In de wekelijkse folder van Lidl is dit assortiment te vinden, daarnaast heeft Lidl ook een folder voor haar gewone assortiment. Op www.lidl.nl kun je ook alles vinden over het assortiment, de actuele acties en aanbiedingen en informatie over alle Lidl vestigingen in Nederland en buitenland. Daarnaast kun je op deze website ook diverse lekkere recepten vinden! Lidl heeft 357 winkels in Nederland verspreid over 239 steden en is altijd bij jou in de buurt!

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:30 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Lidl in Roermond, Sint Wirosingel 186

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Lidl in Roermond, Sint Wirosingel 186. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Ben niet tevreden over de akties, moet...

7.7 10

Ben niet tevreden over de akties, moet speciaal rijden woon ver van de lidl vestiging. Vroeger ging ik 1x per week voor al de boodschappen naar de Lidl. Nu alleen op maandag de overige boodschappen doe ik nu bij Jumbo. Dus breng de akties terug naar 1x per week en niet per 1/2 weken

Johan van Leeuwen

:) Behulpzaam en geduldig bij zoeken naar en...

8.8 10

:) Behulpzaam en geduldig bij zoeken naar en vragen over producten.

:( Kassa open, kassa dicht - kassa open, kassa dicht, andere kassa open enz.

Edwin de Groot

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed...

8.7 10

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Assortiment kan beter. bijv. vlak over de grens in Elmpt ga ik ook naar de Lidl. hun assortiment bevalt me ook heel goed. Ze stapelen op de diepvriesafdeling ook goederen zodat op een kleine plaats meer aangeboden kan worden. Wat ik niet bij de Lidl kan krijgen koop ik ergens anders. Lidl komt bij mij op de eerste plaats.

katrijn szabo

Het assortiment light frisdranken kan nog...

8.5 10

Het assortiment light frisdranken kan nog worden verbeterd. Het zou fijn zijn als de zero icetea standaard in het assortiment zou zitten en een light versie van bijvoorbeeld bitter lemon zou ook fijn zijn. Verder kan de verkrijgbaarheid van artikelen soms beter en vind ik dat op alle food produkten de voedingswaarde moet worden vermeld. Nu ontbreekt deze nog af en toe, niet fijn als je op je voeding moet letten.
De prijs/kwaliteitverhouding van verse groenten is fantastisch en ze hebben er ook een geweldig assortiment verse harde broodjes van hele goede kwaliteit. Verder ziet dit filiaal er altijd keurig netjes uit. Alles wordt netjes gepresenteerd, het is er brandschoon , ruim en meer dan voldoende parkeerplaatsen.

Vrouw

Ga hier elke week naar toe voor de...

8.5 10

Ga hier elke week naar toe voor de weekboodschappen, vaste producten en aanbiedingen. De verse groenten zijn uitstekend!

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:30 - 21:00
Dinsdag 08:30 - 21:00
Woensdag 08:30 - 21:00
Donderdag 08:30 - 21:00
Vrijdag 08:30 - 21:00
Zaterdag 08:30 - 20:00
Zondag 09:00 - 18:00

Openingstijden Lidl

Contact

Sint Wirosingel 186
6042 KZ, Roermond

Bekijk de overige Lidl winkels in Roermond.

Folders

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contant betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Lidl

Lidl logo In Nederland bevinden zich 354 Lidl winkels die verspreid zijn over 239 plaatsen. In totaal zijn er 3210 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Lidl winkels

Omschrijving

Lidl is een supermarktketen en verkoopt kwalitatieve producten tegen een goedkope prijs. Naast het gewone assortiment heeft de supermarkt ook een variërend en wisselend assortiment in apparatuur, kleding en spullen voor huis en tuin.

In de wekelijkse folder van Lidl is dit assortiment te vinden, daarnaast heeft Lidl ook een folder voor haar gewone assortiment.

Op www.lidl.nl kun je ook alles vinden over het assortiment, de actuele acties en aanbiedingen en informatie over alle Lidl vestigingen in Nederland en buitenland. Daarnaast kun je op deze website ook diverse lekkere recepten vinden!

Lidl heeft 357 winkels in Nederland verspreid over 239 steden en is altijd bij jou in de buurt!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief