Phone House, Heerlen

8.8
35 reviews
 • Prijsniveau
  8.4
 • Prijs-kwaliteit
  8.6
 • Personeel
  9.2
 • Assortiment
  9.0
 • Service
  9.1
 • Aanbiedingen
  8.6
 • Promenade 10
 • Service Bij Phone House staat de service voorop. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden. Daarom hebben wij verschillende unieke Hartelijke Services zoals Werkend op Weg en Hoogwaardig Leentoestel waarover je hieronder meer leest. Klik hier voor het complete overzicht van Hartelijke Services. Advies Bij Phone House ben je verzekerd van het beste advies. Wij besteden zeer veel aandacht aan de kennis en kwaliteit van onze verkoopadviseurs, waardoor zij in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een op maat gesneden advies waarbij je nooit teveel betaalt! Onafhankelijkheid We staan voor je klaar met de beste service, voordeligste aanbiedingen en helder advies. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij je alle netwerken en nagenoeg alle merken mobiele telefoons en accessoires aanbieden. Vrijheid in keuze dus!

  Lees meer
 • Telecom
 • Vandaag: gesloten

  Toon alle openingstijden

Reviews Phone House in Heerlen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Phone House in Heerlen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Prima service bij de aankoop van mijn iPhone...

9.0 10

Prima service bij de aankoop van mijn iPhone. Jammer dat de zaak in Heerlen nu weg is en ik helemaal naar Sittard zou moeten. Heb ik die geek Squad voor niks

Vrouw

De klantgerichte service sprak mij zeker aan...

7.8 10

De klantgerichte service sprak mij zeker aan in de winkel met aparte sfeer

Man

Ik was diverse malen binnen gelopen en elke...

9.5 10

Ik was diverse malen binnen gelopen en elke keer werd je goed geholpen. Zeer ontspannen sfeer en ze weten waar ze het over hebben. Het wekt vertrouwen.
ALLEEN HEBBEN ZE DE VESTIGING IN HEERLEN GESLOTEN EN MOET JE NAAR DE MEDIA-MARKT TOE OF NAAR THE PHONE HOUSE IN SITTARD!!!!!!
BIJ DE MEDIA-MARKT WORDT JE VAN DE KAST NAAR DE MUUR GESTUURD EN WEER TERUG. ONDANKS DAT ZIJ DE FUNTIES VAN THE PHONE HOUSE HEBBEN OVERGENOMEN.
DIT IS ALSOLUUT NIET LEUK!!!!!!!!

Man

Gewoon super......................alles...

9.0 10

gewoon super......................alles klopt.......geen gezeur...topper....ga zo door........dit is de topper onder de toppers

Man

Zeer vriendelijk en vooral kundig en...

9.3 10

zeer vriendelijk en vooral kundig en behulpzaam personeel,ik ben zeer tevreden!!

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Phone House

Contact

Promenade 10
6411 JK, Heerlen

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Apple, Nokia, Samsung, Sony, Packard Bell, Sitecom, CaseLogic, Doro, Sandisk, Blackberry, LG, HTC, Acer, Alcatel, Huawei

Categorieën

Telecom

Phone House

Phone House logo In Nederland bevinden zich 209 Phone House winkels die verspreid zijn over 167 plaatsen. In totaal zijn er 1395 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Phone House winkels

Omschrijving

Service
Bij Phone House staat de service voorop. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden. Daarom hebben wij verschillende unieke Hartelijke Services zoals Werkend op Weg en Hoogwaardig Leentoestel waarover je hieronder meer leest. Klik hier voor het complete overzicht van Hartelijke Services.
Advies
Bij Phone House ben je verzekerd van het beste advies. Wij besteden zeer veel aandacht aan de kennis en kwaliteit van onze verkoopadviseurs, waardoor zij in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een op maat gesneden advies waarbij je nooit teveel betaalt!
Onafhankelijkheid
We staan voor je klaar met de beste service, voordeligste aanbiedingen en helder advies. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij je alle netwerken en nagenoeg alle merken mobiele telefoons en accessoires aanbieden. Vrijheid in keuze dus!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief