Karwei, Veenendaal

8.2
Aanbevolen
157 reviews
 • Prijsniveau
  7.9
 • Prijs-kwaliteit
  7.8
 • Personeel
  8.6
 • Assortiment
  8.2
 • Service
  8.5
 • Aanbiedingen
  8.3
 • Groeneveldselaan 33
 • Karwei is een bouwmarkt. Een winkelketen in doe-het-zelf en tuinartikelen. De bouwmarkt heeft een groot assortiment, goed voor elke klus. Met 147 winkels in128 steden is Karwei een grote speler in de bouwmarktbranche. In 2011 is Karwei uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Op Karwei.nl vind je het assortiment, het aantal vestigingen en leuke aanbiedingen. De bouwmarkt biedt ook een MontageDienst aan. Tegen betaling bestel je een vakman die de montage voor jou doet. Daarnaast kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Profiteer van aanbiedingen, acties en de Karwei- Folder. Als je je nu aanmeldt ontvang je ook nog eens €5,- korting op je volgende aankoop. Voor de loyale klanten heeft Karwei een klantenkaart. Zij ontvangen hierdoor voordeelcoupons, superstunt aanbiedingen en ook spaar je hier punten mee die bij elke 300 punten worden omgezet in een kortingscoupon.

  Lees meer
 • Doe-het-Zelf
 • Vandaag: 09:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Karwei in Veenendaal

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Karwei in Veenendaal. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Het is een winkel waar je alles vindt wat je...

8.8 10

Het is een winkel waar je alles vindt wat je nodig hebt ,groot assortiment, het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam

Vrouw

Breed aanbod en leuke acties. Goede service...

8.8 10

Breed aanbod en leuke acties.
Goede service en vriendelijk personeel.
Uitstraling van de winkel spreekt mij aan.

Vrouw

Uitgebreid advies gekregen rondom welke lijm...

8.3 10

Uitgebreid advies gekregen rondom welke lijm ik moest gebruiken om in de tuin een waterornament te repareren. Het advies werkte echt heel goed, superfijn!
De eerste persoon aan wie ik het vroeg wist het niet goed, hij heeft een andere collega gevraagd om me te helpen. Super dat hij niet gewoon wat heeft verkocht, maar me echt heeft geholpen.

Vrouw

Het personeel is erg vriendelijk en voor mij...

8.5 10

het personeel is erg vriendelijk en voor mij als alleenstaande vrouw en geen auto hebbende proberen ze altijd mij zo te helpen dat ik bepaalde dingen toch met de fiets mee kan nemen

Ik kom ook regelmatig bij Karwei (kort bij...

8.0 10

Ik kom ook regelmatig bij Karwei (kort bij Praxis) dus is de Gamma nog steeds qua afstand voor mij ook
in het voordeel, maar het is ook een prettige bouwmarkt

Pon van de Weert
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 17:00

Openingstijden Karwei

Contact

Groeneveldselaan 33
3902 HA, Veenendaal

Folders

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, VVV/Iris Cheque, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Doe-het-Zelf

Karwei

Karwei logo In Nederland bevinden zich 136 Karwei winkels die verspreid zijn over 128 plaatsen. In totaal zijn er 7354 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4.

Bekijk alle Karwei winkels

Omschrijving

Karwei is een bouwmarkt. Een winkelketen in doe-het-zelf en tuinartikelen. De bouwmarkt heeft een groot assortiment, goed voor elke klus. Met 147 winkels in128 steden is Karwei een grote speler in de bouwmarktbranche.

In 2011 is Karwei uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland.

Op Karwei.nl vind je het assortiment, het aantal vestigingen en leuke aanbiedingen. De bouwmarkt biedt ook een MontageDienst aan. Tegen betaling bestel je een vakman die de montage voor jou doet. Daarnaast kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Profiteer van aanbiedingen, acties en de Karwei- Folder. Als je je nu aanmeldt ontvang je ook nog eens €5,- korting op je volgende aankoop.

Voor de loyale klanten heeft Karwei een klantenkaart. Zij ontvangen hierdoor voordeelcoupons, superstunt aanbiedingen en ook spaar je hier punten mee die bij elke 300 punten worden omgezet in een kortingscoupon.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief