KARWEI Hoogeveen

8.0
Aanbevolen
193 reviews
 • Prijsniveau
  7.6
 • Prijs-kwaliteit
  8.0
 • Personeel
  8.3
 • Assortiment
  8.2
 • Service
  8.3
 • Aanbiedingen
  7.9
 • Groenewegenstraat 11-15
 • Karwei is een bouwmarkt. Een winkelketen in doe-het-zelf en tuinartikelen. De bouwmarkt heeft een groot assortiment, goed voor elke klus. Met 151 winkels in128 steden is Karwei een grote speler in de bouwmarktbranche. In 2011 is Karwei uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Op Karwei.nl vind je het assortiment, het aantal vestigingen en leuke aanbiedingen. De bouwmarkt biedt ook een MontageDienst aan. Tegen betaling bestel je een vakman die de montage voor jou doet. Daarnaast kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Profiteer van aanbiedingen, acties en de Karwei- Folder. Als je je nu aanmeldt ontvang je ook nog eens €5,- korting op je volgende aankoop. Voor de loyale klanten heeft Karwei een klantenkaart. Zij ontvangen hierdoor voordeelcoupons, superstunt aanbiedingen en ook spaar je hier punten mee die bij elke 300 punten worden omgezet in een kortingscoupon.

  Lees meer
 • Doe-het-Zelf
 • Vandaag: 10:00 - 17:00

  Toon alle openingstijden

Reviews KARWEI Hoogeveen

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over KARWEI Hoogeveen. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


De vestiging is Hoogeveen is een zeer nette...

8.0 10

De vestiging is Hoogeveen is een zeer nette winkel met heel vriendelijk en kundig personeel. Assortiment is uitgebreid en de manier van presenteren is aantrekkelijk.

Vrouw

Assortiment is niet heel breed. Prijs is vaak...

7.8 10

Assortiment is niet heel breed. Prijs is vaak prima. Service is uitstekend, vriendelijk.

Man

Ze hebben een overzichtige winkel met veel...

8.7 10

Ze hebben een overzichtige winkel met veel bouwmaterialen, maar ook erg veel artikelen om een prachtige sfeer te creeren in huis en tuin. Het pesoneel is zeer behulpzaam en geeft goede tips en advies

Vrouw

Vooral het vriendelijke, behulpzame personeel...

9.0 10

Vooral het vriendelijke, behulpzame personeel vind ik erg prettig. Dat mis ik bij een paar andere bouwmarkten en is voor mij extra reden om hier heen te gaan. Ze geven ook vaak korting en je hoeft daar niet op te letten.

Vrouw

Vooral het vriendelijke, behulpzame personeel...

9.0 10

Vooral het vriendelijke, behulpzame personeel vind ik erg prettig. Dat mis ik bij een paar andere bouwmarkten en is voor mij extra reden om hier heen te gaan. Ze geven ook vaak korting en je hoeft daar niet op te letten.

Vrouw

Alle openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 17:00

Openingstijden KARWEI Hoogeveen

Contact

Groenewegenstraat 11-15
7901 ED, Hoogeveen

Betaalmogelijkheden

Pin, Creditcard, VVV/Iris Cheque, Contant

Categorieën

Doe-het-Zelf

Karwei

Karwei logo In Nederland bevinden zich 136 Karwei winkels die verspreid zijn over 128 plaatsen. In totaal zijn er 21388 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.

Bekijk alle Karwei winkels

Omschrijving

Karwei is een bouwmarkt. Een winkelketen in doe-het-zelf en tuinartikelen. De bouwmarkt heeft een groot assortiment, goed voor elke klus. Met 151 winkels in128 steden is Karwei een grote speler in de bouwmarktbranche.

In 2011 is Karwei uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland.

Op Karwei.nl vind je het assortiment, het aantal vestigingen en leuke aanbiedingen. De bouwmarkt biedt ook een MontageDienst aan. Tegen betaling bestel je een vakman die de montage voor jou doet. Daarnaast kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Profiteer van aanbiedingen, acties en de Karwei- Folder. Als je je nu aanmeldt ontvang je ook nog eens €5,- korting op je volgende aankoop.

Voor de loyale klanten heeft Karwei een klantenkaart. Zij ontvangen hierdoor voordeelcoupons, superstunt aanbiedingen en ook spaar je hier punten mee die bij elke 300 punten worden omgezet in een kortingscoupon.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief