Jumbo in Groningen

8.7
115 reviews
 • Prijsniveau
  8.9
 • Prijs-kwaliteit
  8.6
 • Personeel
  8.1
 • Assortiment
  9.4
 • Service
  8.9
 • Aanbiedingen
  8.1
 • Boumaboulevard 525
 • Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo. Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken. Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 22:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Jumbo in Groningen, Boumaboulevard 525

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Jumbo in Groningen, Boumaboulevard 525. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Erg veel keus, mooie ruime winkel.

8.7 10

Erg veel keus, mooie ruime winkel

Vrouw

Aanbiedingen van de Jumbo geef ik een 6 ten...

8.5 10

Aanbiedingen van de Jumbo geef ik een 6 ten op zichte van andere Supermarkten, vallen de aanbiedingen van de Jumbo toch altijd een beetje tegen. Prijsniveau geef ik een 8 waarvan een 10 voor de merk producten en een 6 voor de versprodukten, zoals broodbeleg en verse groenten en fruit, die zijn vaak toch aan de prijzige kant.

Vrouw

Eigenlijk is er niks mis aan deze Jumbo, de...

9.0 10

Eigenlijk is er niks mis aan deze Jumbo, de dingen die beter kunnen zijn miniscuul. De broodkennis van het personeel bijvoorbeeld.

Man

De sfeer, het uitgebreide sortiment...

9.0 10

De sfeer, het uitgebreide sortiment, vriendelijk personeel en de zelfscanmogelijkheid maakt het winkelen tot een prettige ervaring.

Vrouw

Enorm groot en uitgebreid, verlichting te...

6.7 10

enorm groot en uitgebreid, verlichting te donker. artikelen soms moeilijk vindbaar.

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00

Fotoservice. Kookstudio. Eerste 2 uur gratis bij besteding vanaf 25 euro. Slijterij. Stomerij. Zelfscan.

Openingstijden Jumbo

Contact

Boumaboulevard 525
9723 ZS, Groningen

Bekijk de overige Jumbo winkels in Groningen.

Folders

Folders zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Jumbo

Jumbo logo In Nederland bevinden zich 518 Jumbo winkels die verspreid zijn over 319 plaatsen. In totaal zijn er 2800 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle Jumbo winkels

Omschrijving

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs.

Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo.

Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken.

Jumbo heeft 535 winkels verspreid over 319 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief