V&D, Almere-Stad

  • Citadel 16
  • Op Citadel 16 in Almere-Stad zat vroeger V&D. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Sportpaleis sinds 1926, ZARA en Miss Etam.

    Lees meer
  • Baby & Kind, Boek & Tijdschriften, ...
  • Deze winkel is gestopt

Omschrijving

Op Citadel 16 in Almere-Stad zat vroeger V&D. De winkel op deze locatie is echter gesloten. Ben je opzoek naar vergelijkbare winkels in de buurt, bezoek dan eens Sportpaleis sinds 1926, ZARA en Miss Etam.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief

Reviews V&D in Almere-Stad

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over V&D in Almere-Stad. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Een winkel waar je diverse artikelen kunt...

8.0 10

Een winkel waar je diverse artikelen kunt kopen is onmisbaar in Almere. Afhalen artikelen die via website zijn gekocht gaat soepel!

Vrouw

Vriendelijk personeel en ook deskundig. Leuke...

9.2 10

Vriendelijk personeel en ook deskundig. Leuke prijzen voor meisjes en jongenskleding

Vrouw

Fijne winkel met een groot assortimemt...goed...

7.8 10

Fijne winkel met een groot assortimemt...goed aanbiedingen ook. Echter de wat oudere personeelsleden vind ik over het algemeen wat knorriger en de iets wat gemiddeldedere leeftijd gaat toch wat sneller bij de v&d met de tijd mee.

Vrouw

Het personeel is heel vriendelijk, maar de...

6.7 10

het personeel is heel vriendelijk, maar de winkel is vrij onoverzichtelijk, daarnaast vind ik de aanbiedingen niet echt goedkoop en als het al goedkoper is, dan mankeert er wat aan.

Vrouw

Over het algemeen kan ik wel een keuze maken...

8.0 10

Over het algemeen kan ik wel een keuze maken uit het assortiment.

Vrouw

Contact

Citadel 16
1315 VL, Almere-Stad

Categorieën

Baby & Kind, Boek & Tijdschriften, Muziek, Films & Games, Damesmode, Elektronica, Herenmode, Lingerie & Ondergoed, Sport, Woondecoratie, Hobby, Mode accessoires

V&D

V&D logo In Nederland bevinden zich 64 V&D winkels die verspreid zijn over 59 plaatsen. In totaal zijn er 619 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 7.6.

Bekijk alle V&D winkels