Bakker Bart, Oosterhout

8.1
32 reviews
 • Prijsniveau
  7.5
 • Prijs-kwaliteit
  8.2
 • Personeel
  8.4
 • Assortiment
  8.2
 • Service
  8.2
 • Aanbiedingen
  8.0
 • Arendstraat 19
 • Je kunt bij Bakker Bart terecht voor een breed assortiment aan broodproducten waar je zowel thuis als op de vestiging zelf van kan genieten. Een heerlijke lunch, een lekkere vlaai of een verse, warme snack. Alle Bakker Bart producten worden iedere dag vers gemaakt! Bakker Bart, Oosterhout is gevestigd in Oosterhout. Alternatieven winkels in de buurt zijn De Broodzaak, Bakker Bart en Bakker Bart. Kom jij regelmatig bij een van de Bakker Bart filialen of ben je er wel eens geweest? Deel dan nu je ervaring via een review. De winkelketen heeft 215 winkels verspreid over 138 steden. Op de winkelpagina van jouw Bakker Bart kun je o.a. contactgegevens en ervaringen van andere vinden. Zie tevens de folder op deze webpagina hier tref je vaak leuke aanbiedingen bij Bakker Bart, Oosterhout!

  Lees meer
 • Bakkerij
 • Vandaag: 09:00 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Bakker Bart in Oosterhout

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Bakker Bart in Oosterhout. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Het is er altijd gezelig.

8.0 10

Het is er altijd gezelig

Vrouw

Je wordt altijd met enthousiasme geholpen...

8.8 10

Je wordt altijd met enthousiasme geholpen. Weet je even niet wat je moet kiezen, geven ze je advies over wat lekker kan zijn of wat er in de aanbieding is. Wel jammer is als je eind middag komt, ze vaak niks meer hebben van de aanbiedingen.

Vrouw

Lekker brood. Ook de ontbijtjes en lunches...

7.7 10

Lekker brood. Ook de ontbijtjes en lunches zijn erg lekker. Veel personeel dus word je snel geholpen.

Vrouw

Ik ben tevreden omdat wat ik wil kopen altijd...

7.7 10

Ik ben tevreden omdat wat ik wil kopen altijd te verkrijgen is. Heel vriendelijk personeel.

Vrouw

Het personeel is altijd heel vriendelijk en...

8.8 10

Het personeel is altijd heel vriendelijk en vrolijk, en niks is er te veel als je vragen hebt.

Vrouw

Alle openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Bakker Bart

Contact

Arendstraat 19
4901 JJ, Oosterhout

Betaalmogelijkheden

Pin, Contant

Categorieën

Bakkerij

Bakker Bart

Bakker Bart logo In Nederland bevinden zich 171 Bakker Bart winkels die verspreid zijn over 138 plaatsen. In totaal zijn er 885 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Bakker Bart winkels

Omschrijving

Je kunt bij Bakker Bart terecht voor een breed assortiment aan broodproducten waar je zowel thuis als op de vestiging zelf van kan genieten. Een heerlijke lunch, een lekkere vlaai of een verse, warme snack. Alle Bakker Bart producten worden iedere dag vers gemaakt!

Bakker Bart, Oosterhout is gevestigd in Oosterhout. Alternatieven winkels in de buurt zijn De Broodzaak, Bakker Bart en Bakker Bart. Kom jij regelmatig bij een van de Bakker Bart filialen of ben je er wel eens geweest? Deel dan nu je ervaring via een review.

De winkelketen heeft 215 winkels verspreid over 138 steden. Op de winkelpagina van jouw Bakker Bart kun je o.a. contactgegevens en ervaringen van andere vinden. Zie tevens de folder op deze webpagina hier tref je vaak leuke aanbiedingen bij Bakker Bart, Oosterhout!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief