Textielhuis.nl

  • Wij zijn in 2001 begonnen met een fysieke winkel aan de Twekkelerweg in Hengelo met gemixt textiel. In 2008 is daar een webwinkel bijgekomen met de nadruk op een assortiment in beddengoed. De webwinkel onderscheidt zich door een zeer uitgebreid aanbod van grote merken als Cinderella, PiP, Essenza, Beddinghouse, Covers & Co, Blond Amsterdam, Lief en Damai waarbinnen u een keuze heeft uit meer dan 800 verschillende dessins. Daarnaast kan online ook ondermode, nachtmode en huishoudtextiel worden besteld. In 2012 is onze webwinkel www.textielhuis.nl in de categorie ‘slapen’ uitgeroepen tot beste webwinkel van Nederland. De competitie wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Nederlandse Thuiswinkel Awards. De consument bepaalt via stemmen en het geven van cijfers wie in verschilende categorieën de winnaar wordt. Alle 37.000 webwinkels in Nederland mogen aan de competitie meedoen.

    Lees meer
  • Woondecoratie

Reviews Textielhuis.nl

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Textielhuis.nl. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

Dit is echt de perfecte winkel om online uw...

8.7 10

dit is echt de perfecte winkel om online uw aankopen te doen
op tijd besteld is op tijd verzonden

Man

Zeer snelle levering en erg makkelijk met...

9.5 10

Zeer snelle levering en erg makkelijk met betalen. Super gewoon!

Man

Bedrijf waar de klant absoluut op nummer ...

9.5 10

Bedrijf waar de klant absoluut op nummer 1 staat. Ik gun het het textielhuis, omdat ze 1 maart 12,5 jaar bestaan. Dit zou een mooie extra bekroning zijn op al het harde werken!!

Met een snelle levering en een goede...

8.0 10

Met een snelle levering en een goede kwaliteit van mijn beddengoed raad ik Het Textielhuis bij een ieder aan.

Man

Goede service en snelle levering!.

7.5 10

Goede service en snelle levering!

Vrouw

Website

Toon website

Betaalmogelijkheden

Creditcard, PayPal, iDEAL

Merken

Essenza, Cinderella, Damai, Beddinghouse, Covers & Co, Descanso, Marc O'Polo, Yellow, Refined, Kardol & Verstraten, PiP Studio, Melli Mello, Mexx, Esprit, Ten Cate, Sloggi, MuchachoMalo, Blond Amsterdam, Beeren, iStyle, Little Diva, Stapelgoed, Snurk, Walra, Room Seven, Puma, Papillon, Ariadne, Marjolein Bastin, Polydaun, Ducky Dons, Silvana, Texeler, Texels Comfort, Tempur, Ringella, Pastunette, Rebelle, Town & Country, Cars, Disney, Vossen, DDDDD, Jorzolino, Elias, Bink Bedding

Categorieën

Woondecoratie

Omschrijving

Wij zijn in 2001 begonnen met een fysieke winkel aan de Twekkelerweg in Hengelo met gemixt textiel. In 2008 is daar een webwinkel bijgekomen met de nadruk op een assortiment in beddengoed. De webwinkel onderscheidt zich door een zeer uitgebreid aanbod van grote merken als Cinderella, PiP, Essenza, Beddinghouse, Covers & Co, Blond Amsterdam, Lief en Damai waarbinnen u een keuze heeft uit meer dan 800 verschillende dessins.
Daarnaast kan online ook ondermode, nachtmode en huishoudtextiel worden besteld.

In 2012 is onze webwinkel www.textielhuis.nl in de categorie ‘slapen’ uitgeroepen tot beste webwinkel van Nederland. De competitie wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Nederlandse Thuiswinkel Awards. De consument bepaalt via stemmen en het geven van cijfers wie in verschilende categorieën de winnaar wordt. Alle 37.000 webwinkels in Nederland mogen aan de competitie meedoen.