Coolblue.nl

8.6
Aanbevolen
2960 reviews
 • Prijsniveau
  7.9
 • Prijs-kwaliteit
  8.3
 • Bezorging
  9.4
 • Assortiment
  8.8
 • Service
  9.0
 • Aanbiedingen
  8.0
 • Coolblue gelooft in kennis. In focus. In specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1999 doen we daarom één ding: webwinkels maken waar we trots op zijn. Inmiddels leveren we consumer goods in de Benelux via ruim 69 gespecialiseerde webshops en 4 fysieke winkels. Een aanpak waarmee we al jaren op rij heel hard groeien in Nederland en België.

  Lees meer
 • Elektronica

Reviews Coolblue.nl

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Coolblue.nl. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Coolblue biedt een zeer snelle levering, zeer...

9.3 10

Coolblue biedt een zeer snelle levering, zeer goede service en vakkundig vriendelijke medewerkers die altijd opzoek gaan naar een snelle passende oplossing!

Dennis Pauwels

Hele fijne webshop. Ik vind dat ze wel wat...

8.5 10

Hele fijne webshop. Ik vind dat ze wel wat aan de prijzige kant zijn maar de klantenservice maakt dit helemaal goed! Als ik iets in de richting van huis/tuin/keukenartikelen moet hebben dan zal ik deze altijd bij Coolblue bestellen vanwege de super service en de bezorgservice!

Max Groenen

Erg tevreden over snelle levering en ook het...

7.2 10

Erg tevreden over snelle levering en ook het gratis verzenden vind ik hellemaal te gek!

Ferry

Overzichtelijke website, keurig opgebouwd...

8.2 10

Overzichtelijke website, keurig opgebouwd, via diverse ingangen te benaderen, deskundig en vriendelijk personeel aan de telefoon. Niet het gevoel dat ze eerst iet wilden verkopen, maar keurig aftasten wat ik zocht en meekijken op de website. Keurig!

Henk

Ik ben heel tevreden over deze website! Zeer...

8.7 10

Ik ben heel tevreden over deze website! Zeer goeie klantenservice en ik ben heel erg blij met de reviews! zo kan ik goed mijn aankoop beslissen.

Karin
Hallo! Kloppen de gegevens van de webwinkel? Nee, wijzig ze hier!

Betaalmogelijkheden

In de meeste webwinkels kun je betalen met iDEAL. Kijk op de webwinkel voor de meest actuele informatie

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Elektronica

Omschrijving

Coolblue gelooft in kennis. In focus. In specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1999 doen we daarom één ding: webwinkels maken waar we trots op zijn. Inmiddels leveren we consumer goods in de Benelux via ruim 69 gespecialiseerde webshops en 4 fysieke winkels. Een aanpak waarmee we al jaren op rij heel hard groeien in Nederland en België.