Agradi.nl

8.3
2197 reviews
 • Prijsniveau
  7.9
 • Prijs-kwaliteit
  8.1
 • Bezorging
  8.4
 • Assortiment
  8.4
 • Service
  8.5
 • Aanbiedingen
  8.3
 • Agradi is een jonge enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. U kunt op een moderne manier uw benodigdheden inkopen via het internet. Kopen bij Agradi is duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk tegen scherpe prijzen. Daarnaast geeft Agradi een 100% niet goed/geld teruggarantie. Als u niet tevreden bent over onze producten kunt u zonder problemen de bestelde producten retourneren. U ontvangt dan een creditnota voor de bestelde goederen waarbij wij ook de retourverzendkosten voor onze rekening nemen

  Lees meer
 • Tuin, Dier

Reviews Agradi.nl

Hieronder vind je alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Agradi.nl. Wil je zelf een ervaring delen? Klik dan hier!


Levertijden kloppen absoluut niet, je krijgt...

1.5 10

Levertijden kloppen absoluut niet, je krijgt een week na betalen (want achteraf kan niet) een mailtje dat deze ineens van 2-10 dagen 4 maanden is geworden. Of krijgt het pas na een maand binnen, terwijl het binnen 4 dagen zou worden geleverd. En de klantenservice is verschrikkelijk! Onbereikbaar, Hondsbrutaal, Arrogant en als je aangeeft dat je de service niet vriendelijk vindt wordt er boos gereageerd om de kritiek en aangegeven dat je ze boos mogen doen van agradi. Echt verschrikkelijk! Niets kopen. Helaas kun je geen 1 geven. Want ze zijn niets meer waard.

Waardeloze service!...

1.8 10

Webwinkel mag dan goede prijsstelling van de producten hebben, de service is absoluut totaal waardeloos! Zeer onvriendelijk, slechte klantenservice, niet ingaan op klachten, zeer slechte voorraad, zeer slechte levertijden, zeer slechte communicatie richting klant, o.a. foutieve informatie, berichten sturen op 5 juni dat de spullen op 16 mei worden geleverd, arrogante toon, onpersoonlijk, ronduit bot! Over kwaliteit van de producten kan ik niets zeggen, want ik heb nog steeds niets ontvangen! Dit was eerste en tevens laatste bestelling bij dit bedrijf!

Prima webwinkel, gemakkelijk alles te vinden...

8.2 10

Prima webwinkel, gemakkelijk alles te vinden, correcte afhandeling en levering

Vrouw

Het is goed werken met agradi.

8.2 10

het is goed werken met agradi

Vrouw

Goede kwaliteit en snelle levering.

8.3 10

goede kwaliteit en snelle levering

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de webwinkel? Nee, wijzig ze hier!

Betaalmogelijkheden

In de meeste webwinkels kun je betalen met iDEAL. Kijk op de webwinkel voor de meest actuele informatie

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Tuin, Dier

Omschrijving

Agradi is een jonge enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. U kunt op een moderne manier uw benodigdheden inkopen via het internet. Kopen bij Agradi is duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk tegen scherpe prijzen. Daarnaast geeft Agradi een 100% niet goed/geld teruggarantie. Als u niet tevreden bent over onze producten kunt u zonder problemen de bestelde producten retourneren. U ontvangt dan een creditnota voor de bestelde goederen waarbij wij ook de retourverzendkosten voor onze rekening nemen