Winkels Eindhoven

Toon resultaten op de kaart Zoek in Eindhoven
1754 resultaten gevonden

Over

Eindhoven

Eindhoven is een grote stad in het zuiden van Brabant. In de stad vind je veel cultuur en architectuur, maar er zijn ook grote winkelcentra. Eindhoven heeft namelijk twee overdekte winkelcentra in het centrum: Piazza en de Heuvel Galeria. Deze winkelcentra hebben een hoop te bieden voor het winkelend publiek.

Bereikbaarheid

De stad Eindhoven heeft verschillende stations. Wanneer je naar het centraal station reist ben je zo in het centrum van de stad. Ook brengen de bussen je overal naartoe. Met de auto kun je het beste via de A50 en de A2 naar de stad rijden.

Winkelen

Eindhoven is een grote winkelstad in de provincie Brabant. In de binnenstad heb je veel verschillende winkelstraten en winkelcentra waar je allerlei soorten winkels tegenkomt. In de binnenstad winkel je rondom de Admirant, het vroegere hoofdkantoor van Philips. In dit gebouw vind je tegenwoordig winkeltjes. Daarnaast is het centrum bezig met vernieuwingen. Het grote voorbeeld hiervan is de Blob, een artistiek, glazen gebouw waar je kledingwinkels aantreft. Winkels die je hier zoal vindt zijn ICI PARIS XL, Shoeline, Media Markt Eindhoven en Jamin.

Piazza

In het winkelhart van Eindhoven vind je het overdekte winkelcentrum Piazza. Het centrum heeft vier verdiepingen waar allerlei winkels op het gebied van mode, sieraden, schoenen en woonaccessoires gevestigd zijn. Voorbeelden van deze winkels zijn The Company, Sissy Boy en Vero Moda.

Heuvel Galeria

Winkelcentrum Heuvel Galeria is een ander overdekt centrum in Eindhoven. Naast alle leuke winkeltjes zit je hier ook goed op het gebied van horeca. De terrasjes en restaurants zorgen namelijk voor een gezellige sfeer in het winkelcentrum. De winkels die je hier vindt zijn Björn Borg Store, Big Bazar en het nieuwe modemerk Costes.

Winkelgebieden

Het grootste winkelgebied buiten het centrum van Eindhoven is winkelcentrum Woensel. Dat ligt in Noord-Eindhoven tegenover het Catharina Ziekenhuis. Het centrum is groot en licht en biedt ruimte aan een vari?teit aan winkels. Van grote winkelketens als Kruidvat, La Place, Vila en Blokker tot plaatselijke ondernemers als Jola Mode, Biba en Munnichs Modeschoenen. In het centrum zijn een hoop mogelijkheden om gezellig te lunchen of te dineren met familie en vrienden.

Openingstijden

De winkels in het centrum van Eindhoven zijn doorgaans geopend van 09:30 uur tot 18:00 uur. Op maandag openen de winkels iets later, namelijk om 11:00 uur. Op vrijdagavond is het koopavond in Eindhoven en dan sluiten de winkels pas om 21:00 uur. Op zaterdag sluiten de winkels eerder, namelijk om 17:00 uur.

Dagje uit

Eindhoven biedt verschillende belevenissen waardoor jouw tripje naar Eindhoven ontzettend leuk wordt. Bezoek het Eindhoven Museum, een museum over de geschiedenis van Eindhoven. Ook vinden er verschillende festivals plaats in de binnenstad, kun je naar het casino of naar het Muziekgebouw. Ook heeft Eindhoven verschillende uitgaansgebieden. Op het Stratumseind vind je de bekende kroegen en discotheken van Eindhoven.

Conclusie

In Eindhoven zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om te winkelen. Je kunt naar de verschillende winkelcentra, de binnenstad of de Emmapassage. Vooral het winkelen in het oude hoofdkantoor van Philips is erg interessant.


Plaatsen in de buurt


Alle winkelgebieden


Waardering

De plaats Eindhoven heeft een gemiddelde beoordeling van 8.02 gebaseerd op 17275 reviews geschreven over 1.594 winkels.Kaart


Top 5 aanbevolen


Top 5 winkelcentra