Winkels Den Haag

Toon resultaten op de kaart Zoek in Den Haag
4208 resultaten gevonden

Over

Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland. De stad is gelegen in het westen van de provincie. Met haar mooie grachten, winkelstraten en bezienswaardigheden is Den Haag een stad met veel cultuur, historie en exclusieve winkels. De bekende winkelstraten van Den Haag zijn onder andere, de Haagse Passage, Noordeinde, Haagsche Bluf, de Frederik Hendriklaan, de Prinsestraat en de Markthof. Grote winkelcentra in Den Haag zijn Palace Promenade en Haaglanden Megastores.

Bereikbaarheid

De binnenstad van Den Haag is goed bereikbaar. Via de A12 ben je binnen no-time in het centrum van Den Haag. Vanuit Den Haag ben je zo in Scheveningen. Ook met het openbaar vervoer gaat de reis gemakkelijk. Den Haag heeft meerdere stations waar je terecht kunt.

Winkelen

In de koninklijke binnenstad van Den Haag kun je heerlijk winkelen. De stad heeft grote winkelstraten met bekende winkelketens, maar ook unieke winkelstraatjes vol bijzondere winkeltjes. In de Spuistraat vind je winkels als de V&D, ZARA, Six en Jack & Jones. De Prinsestraat, Noordeinde en Haagsche Bluf zijn kleine winkelstraatjes met winkeltjes als A Pipa en Yoshino Interieur. Op de Herman Costerstraat heb je bijna iedere dag markt. Hier kun je je dagelijkse boodschappen doen. De Haagse Markt wordt iedere dag druk bezocht. De Passage is een overdekte winkelstraat in Den Haag waar je heerlijk droog kunt shoppen.

Winkelgebieden

Een van de grote winkelcentra in de stad is winkelcentrum de Megastores. Het trendy centrum staat bekend om haar grote aanbod aan woonwinkels. Voorbeelden hiervan zijn Beter Bed, Leen Bakker en Woonexpress. Natuurlijk zijn hier ook andere winkels te vinden als Blokker en BCC.

Openingstijden

De meeste winkels in Den Haag zijn doordeweeks geopend van 09:30 uur tot 18:00 uur. Op maandag gaan de winkels om 13:00 uur open en op zaterdag sluiten de winkels om 17:00 uur. Den Haag heeft ook speciale koopzondagen.

Dagje uit

In Den Haag is een hoop te doen. Je kunt natuurlijk het Koninklijk Paleis, het Binnenhof of de Grote Kerk bezoeken. Wil jij heel Nederland in ??n oogopslag zien? Ga dan even langs bij Madurodam in Den Haag. Combineer je dagje winkelen met ??n van deze bezienswaardigheden in en rondom Den Haag. Daarnaast zijn er nog veel meer activiteiten te vinden in Den Haag.

Conclusie

Den Haag is een stad met een bruisende binnenstad. De verschillende winkelgebieden en koninklijke gebouwen trekken veel toeristen naar de stad. Daarnaast kun je na een dagje Den Haag uitrusten aan de boulevard van Scheveningen.Kaart


Top 5 aanbevolen


Top 5 winkelcentra