Winkels Zeist

Toon resultaten op de kaart Zoek in Zeist
455 resultaten gevonden

Over

Zeist

Midden in de Utrechtse Heuvelrug vind je het plaatsje Zeist. Door het historische Slot Zeist wordt Zeist ook wel Slotstad genoemd. Een deel van Zeist is zelfs beschermd dorpsgezicht. Het winkelcentrum van Zeist is redelijk groot. Het bestaat uit vijf verschillende gebieden met allemaal soorten winkels. Het gevarieerde aanbod zorgt voor een vermakelijk dagje winkelen na het bezoeken van Slot Zeist.

Bereikbaarheid

Zeist ligt vlak bij Utrecht en is gemakkelijk te bereiken via de A28 en de A12. Ook kun je met de trein naar station Driebergen-Zeist en met de bus ben je zo in het winkelcentrum van de stad.

Winkelen

Het winkelcentrum van Zeist is verdeeld in verschillende gebieden. Belcour is de grote winkelstraat vol met winkels van bekende ketens als HEMA, McGregor en OPEN32. Ook voor hippe winkeltjes kun je hier terecht. Bezoek bijvoorbeeld Bella en Filly fashion. De eerste en tweede Hogeweg bieden plaats aan winkels als V&D, Prénatal en C'est Bon. De langste straat van Zeist is de Slotlaan. Ook hier vind je bekende winkelketens als Halfords en C&A. Daarnaast staat de Slotlaan bekend om haar restaurants en terrassen waar je heerlijk kunt genieten. De Steynlaan is een winkelstraat vol zelfstandige winkels die je verrassen. In de Voorheuvel vind je een heleboel winkels op het gebied van wonen, slapen en doe-het-zelf.

Markt

In Zeist is op donderdag en zaterdag markt. De gezellige markt staat in het hart van Zeist. Op zoek naar eten en drinken of de laatste trends op het gebied van kleding? Bezoek dan de markt in Zeist.

Openingstijden

De winkels in de gemeente Zeist zijn op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op maandag zijn de winkels geopend van 13:00 uur tot 18:00 uur. Op vrijdag is het koopavond in Zeist en dan zijn de winkels open tot 21:00 uur.

Dagje uit

In Zeist is veel te ontdekken op het gebied van cultuur. Vanuit het centrum loop je zo naar Slot Zeist, het landhuis midden in een prachtige groene omgeving. Ook zijn hier regelmatig kunstexposities te vinden. Bezoek filmtheater Fiji en geniet daarna van een drankje op het terras in de stad.

Conclusie

Zeist is een wat kleinere stad maar daarom niet minder interessant. De stad ligt midden in een groene omgeving en biedt veel winkelplezier met daarnaast ruimte om kunst en cultuur te ontdekken.


Plaatsen in de buurt


Alle winkelgebieden


Waardering

De plaats Zeist heeft een gemiddelde beoordeling van 7.89 gebaseerd op 2993 reviews geschreven over 431 winkels.Kaart


Top 5 aanbevolen


Top 2 winkelcentra