Mijn reviews

Onderstaande reviews zijn ouder dan drie jaar.
Deze worden niet meer meegenomen in de bepaling van het Wugly cijfer!

Foot Locker is een goed verzorgde winkel op...

7.2 10

Foot Locker is een goed verzorgde winkel op een goede locatie met een groot assortiment. Er zijn ook een aantal producten die exclusief verkrijgbaar zijn bij Foot Locker. Het personeel neemt vaak het initiatief om te helpen en is erg vriendelijk. Als een artikel niet op voorraad is kunnen ze het bij een ander filiaal halen of zelfs bij je thuis laten bezorgen

Erg grote en hoge winkel. De winkel goed...

8.0 10

Erg grote en hoge winkel. De winkel goed overzichtelijk ingedeeld. prijzen vind ik enorm meevallen en het assortiment is erg groot.

Over het prijsniveau en de aanbiedingen valt...

8.2 10

Over het prijsniveau en de aanbiedingen valt niet heel veel te zeggen, het blijven ten slotte rokers waren. Het personeel in deze zaak is echt super vriendelijk, en altijd wel in voor een praatje en wat adviezen. De winkels is alleen erg klein, maar voor een tabakszaak is niet veel ruimte nodig.

Erg grote winkel met een goede locatie die er...

7.7 10

Erg grote winkel met een goede locatie die er goed verzorgd uitziet. personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Assortiment is heel groot en divers. Deze winkel heeft alleen een groot minpunt, namelijk dat ze erg weinig tot geen grote maten verkopen. vooral bij de spijkerbroeken is dit een probleem. Als je niet al te groot bent, is deze winkel zeker het bezoeken waard.

Beetje aan de dure kant, maar daar staat wel...

8.0 10

Beetje aan de dure kant, maar daar staat wel perfecte service tegenover. Ik kan hier altijd met mijn vragen terecht. Winkel is niet heel groot maar het assortiment is er niet minder om. Er zijn redelijk wat producten die alleen bij mitra te koop zijn, dat is een groot pluspunt