Over

Zara is één van de grootste en populairste internationale bedrijven op het gebied van mode en fashion. Bij Zara vind je de laatste trends van de mode. Ze verkopen onder andere schoenen, accessoires en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast hebben ze een Zara Home afdeling waar je terecht kunt voor woondecoratie. Fysieke Zara winkels bij jou in de buurt vind je op deze pagina.

Zara heeft ook een webwinkel: zara.nl. Daarnaast kun je je inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief van Zara, deze bevat informatie over Fashion News, trends en aanbiedingen. Zara biedt mensen met een smartphone ook de mogelijkheid om via hun mobiel aankopen te doen met de Zara App (iPhone of Android). Daarnaast houdt deze app ze op de hoogte van de nieuwste trends en collecties.

Ook draagt Zara haar steentje bij aan een duurzame samenleving. Zo hebben ze onder andere een milieubewust team en besparen ze energie. Voor een aantal kledingstukken wordt er gebruik gemaakt van organisch katoen en ecologische stoffen.


Kaart


Recent beoordeeld