Mitra in Haaksbergen

  • Molenstraat 73, Haaksbergen
  • Mitra is één van de grootste drankspeciaalzaken in Nederland. Mitra heeft een groot en divers assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. De slijterij heeft 310 winkels verspreid over 220 steden. Op www.mitra.nl vind je meer informatie over het assortiment en leuke aanbiedingen, daarnaast kun je je hier inschrijven voor de nieuwsbrief. Wil je een feestje organiseren? Bij Mitra ben je hiervoor aan een goed adres. De slijterij verhuurt diverse feestbenodigdheden, zoals statafels, stoelen, een thuistap en glazen. Daarnaast kun je de onaangebroken flessen retourneren.

    Lees meer
  • Eten & Drinken
  • Openingstijden niet bekend

Reviews Mitra in Haaksbergen

Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Openingstijden zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Openingstijden Mitra

Contact

Molenstraat 73
7481 GL, Haaksbergen

Folders

Betaalmogelijkheden

In de meeste winkels kun je met de pin en contact betalen. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Eten & Drinken

Mitra

Mitra logo In Nederland bevinden zich 297 Mitra winkels die verspreid zijn over 220 plaatsen. In totaal zijn er 56 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 7.9.

Bekijk alle Mitra winkels

Omschrijving

Mitra is één van de grootste drankspeciaalzaken in Nederland. Mitra heeft een groot en divers assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft.

De slijterij heeft 310 winkels verspreid over 220 steden.

Op www.mitra.nl vind je meer informatie over het assortiment en leuke aanbiedingen, daarnaast kun je je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je een feestje organiseren? Bij Mitra ben je hiervoor aan een goed adres. De slijterij verhuurt diverse feestbenodigdheden, zoals statafels, stoelen, een thuistap en glazen. Daarnaast kun je de onaangebroken flessen retourneren.

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief