Jumbo in Stadskanaal, Poststraat 12-16a

8.4
Topwinkel
103 reviews
 • Prijsniveau
  8.0
 • Prijs-kwaliteit
  8.0
 • Personeel
  8.9
 • Assortiment
  8.9
 • Service
  8.9
 • Aanbiedingen
  7.9
 • Poststraat 12-16a, Stadskanaal
 • Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo. Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken. Jumbo heeft 471 winkels verspreid over 289 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

  Lees meer
 • Supermarkt
 • Vandaag: 08:00 - 21:00

  Toon alle openingstijden

Reviews Jumbo in Stadskanaal, Poststraat 12-16a

Wij zijn zeer tevreden ver de JUMBO!!!!!.

9.3 10

Wij zijn zeer tevreden ver de JUMBO!!!!!

Vrouw

Wij kopen graag biologisch en dat kan bij...

8.0 10

Wij kopen graag biologisch en dat kan bij Jumbo. Zij hebben veel biologische producten. Verder drinken we altijd eerst een kopje koffie in de koffiehoek. Dat is bij onze Jumbo in het centrum vain de winkel. Dat is altijd gezellig. Vaak is er ook nog een koekje o. i. d. bij. Al met al gaan wij graag naar Jumbo, ook al is het voor ons 20 minuten rijden met de auto.

Man

Prettige winkel, alles bij de hand mooie...

8.5 10

Prettige winkel, alles bij de hand mooie grote paden, PRIMA WINKEL, zeer tevreden!

Vrouw

Goede producten voor redelijke prijs.

9.2 10

goede producten voor redelijke prijs

Vrouw

Goede assortiment en als er iets niet is kun...

9.0 10

Goede assortiment en als er iets niet is kun je het altijd vragen . en 90% komt het er. Personeel erg vriendelijk

Vrouw
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 08:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 21:00
Zondag 08:00 - 21:00

Fotoservice. Gratis parkeren. Stomerij. Zelfscan.

Openingstijden Jumbo

Contact

Poststraat 12-16a
9501 EP, Stadskanaal

Bekijk de overige Jumbo winkels in Stadskanaal.

Folders

Betaalmogelijkheden

PIN, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Supermarkt

Jumbo

Jumbo logo In Nederland bevinden zich 455 Jumbo winkels die verspreid zijn over 289 plaatsen. In totaal zijn er 7759 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 8.3.

Bekijk alle Jumbo winkels

Omschrijving

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met een groot assortiment kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen! Jumbo hanteert een unieke formule, namelijk: beste service + grootste assortiment x laagste prijs.

Jumbo doet er alles aan om je 100% tevreden naar huis te laten gaan. Mis jij iets in het assortiment van Jumbo? De medewerkers van Jumbo zorgen ervoor dat het product binnen twee weken in de schappen ligt, zodat jij ervan kan genieten. Daarnaast garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Vind je het product ergens goedkoper? Je krijgt het product gratis mee en Jumbo past haar prijs aan. Dit zijn onderdelen van de zeven zekerheden van Jumbo.

Op de website www.jumbosupermarkten.nl vind je de huidige acties en aanbiedingen, lekkere recepten, tips voor thuis en producten die nieuw in het assortiment zijn. Via de website kun je diverse taarten en gebak bestellen en kun je je foto’s laten drukken. Ook kun je op de website het magazine van Jumbo online bekijken.

Jumbo heeft 471 winkels verspreid over 289 steden. Er is dus altijd een Jumbo bij je in de buurt!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief