V&D in Almere-Stad

7.7
Topwinkel
246 reviews
 • Prijsniveau
  7.3
 • Prijs-kwaliteit
  7.2
 • Personeel
  8.0
 • Assortiment
  7.9
 • Service
  7.8
 • Aanbiedingen
  7.6
 • Citadel 16, Almere-Stad
 • V&D is een inspirerend en gezellig warenhuis dat je steeds weer op nieuwe ideeën brengt. Waar je altijd slaagt. Dankzij een ruime keuze, een zeer gevarieerd aanbod van producten en merken, aantrekkelijke prijzen en een goede service. V & D bestaat sinds 1887. Met 63 winkels op A-locaties, een webshop vd.nl, ruim tienduizend medewerkers, een warenhuisbreed assortiment met meer dan 4.000 a-merken shop-in-shops en wekelijks zo'n 2,2 miljoen bezoekers is V&D het grootste warenhuis van Nederland. La Place is de succesvolle horecaformule in de V&D warenhuizen en op vele locaties daarbuiten en ontvangt meer dan 38 miljoen gasten per jaar. Vroom & Dreesman is een begrip in Nederland In hét warenhuis van vandaag kan je altijd terecht. Want wij garanderen dat de trends van vandaag altijd in ons warenhuis te vinden zijn. Als omnichannel warenhuis bieden wij jou een uniek productaanbod via onze winkels, op vd.nl via de desktop, de mobile site en de V en D App. Ons assortiment is altijd actueel, herkenbaar en betaalbaar. Er is een brede keuze aan merken. Van bekende, gevestigde namen tot nieuw & upcoming in Nederland. Van a-merken shop-in-shops tot eigen merken zoals SOHO, Frendz, Yes or No, LIV en Mart Visser The Collection. Veel zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. V&D is een inspirerend warenhuis waar altijd weer iets nieuws te beleven is. Of het nu gaat om fashion, living, food & drinks, beauty, books of entertainment… Wat vandaag populair is, vind je bij V&D. Herkenbare passie V&D is een warenhuis met passie. Dagelijks werken duizenden enthousiaste medewerkers nauw samen om hét warenhuis van Nederland te zijn. Die teamspirit en energie herken je meteen in onze winkels door een warme en gezellige sfeer en het gevoel dat je altijd welkom bent. We doen hiervoor onze uiterste best, elke dag opnieuw!

  Lees meer
 • Baby & Kind, Boek & Tijdschriften, ...
 • Vandaag: 09:30 - 18:00

  Toon alle openingstijden

Reviews V&D in Almere-Stad

Het personeel mag vriendelijker kijken.

6.2 10

Het personeel mag vriendelijker kijken.

Vrouw

Kom er niet vaak alleen als ik naar iets op...

6.5 10

Kom er niet vaak alleen als ik naar iets op zoek ben

Jan , Man

Een fijne winkel, vooral La Place maar...

6.2 10

Een fijne winkel, vooral La Place maar kwaliteit van de producten en service kan een stuk beter. Zo ben ik het afgelopen jaar teruggeweest met diverse kledingstukken met gebreken (loslatende naden, kapotte ritsen ed snel na aankoop) en een koffer waarvan het handvat tot meerder keren toe losging snel na aankoop. Voor producten van betere kwaliteit ga ik daarom naar concurrent Bijenkorf. Ook is het assortiment in Almere beperkt, ik mis diverse merken die V&D Amsterdam wel heeft. Bovendien is de elektronicaafdeling in Almere verdwenen maar bleek dit niet aangepast te zijn op het bord/plattegrond in de winkel.

Vrouw

Lekkere veelzijdige winkel voor iedereen wat.

8.2 10

Lekkere veelzijdige winkel voor iedereen wat.

Caroline , Vrouw

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en...

7.3 10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en goed ingerichte winkel. Duidelijke communicatie en acties. Goede service!

Man
Hallo! Kloppen de gegevens van de winkel? Nee, wijzig ze hier!

Alle openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden V&D

Contact

Citadel 16
1315 VL, Almere-Stad

Folders

Betaalmogelijkheden

PIN, Creditcard, Contant

Merken

Merken zijn niet beschikbaar voor deze winkel.

Categorieën

Baby & Kind, Boek & Tijdschriften, Muziek, Films & Games, Damesmode, Elektronica, Herenmode, Lingerie & Ondergoed, Sport, Woondecoratie, Hobby, Mode accessoires

V&D

V&D logo In Nederland bevinden zich 63 V&D winkels die verspreid zijn over 58 plaatsen. In totaal zijn er 1085 ervaringen gedeeld met een gemiddeld cijfer van 7.5.

Bekijk alle V&D winkels

Omschrijving

V&D is een inspirerend en gezellig warenhuis dat je steeds weer op nieuwe ideeën brengt. Waar je altijd slaagt. Dankzij een ruime keuze, een zeer gevarieerd aanbod van producten en merken, aantrekkelijke prijzen en een goede service.

V & D bestaat sinds 1887. Met 63 winkels op A-locaties, een webshop vd.nl, ruim tienduizend medewerkers, een warenhuisbreed assortiment met meer dan 4.000 a-merken shop-in-shops en wekelijks zo'n 2,2 miljoen bezoekers is V&D het grootste warenhuis van Nederland. La Place is de succesvolle horecaformule in de V&D warenhuizen en op vele locaties daarbuiten en ontvangt meer dan 38 miljoen gasten per jaar.

Vroom & Dreesman is een begrip in Nederland
In hét warenhuis van vandaag kan je altijd terecht. Want wij garanderen dat de trends van vandaag altijd in ons warenhuis te vinden zijn. Als omnichannel warenhuis bieden wij jou een uniek productaanbod via onze winkels, op vd.nl via de desktop, de mobile site en de V en D App. Ons assortiment is altijd actueel, herkenbaar en betaalbaar. Er is een brede keuze aan merken. Van bekende, gevestigde namen tot nieuw & upcoming in Nederland. Van a-merken shop-in-shops tot eigen merken zoals SOHO, Frendz, Yes or No, LIV en Mart Visser The Collection. Veel zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. V&D is een inspirerend warenhuis waar altijd weer iets nieuws te beleven is. Of het nu gaat om fashion, living, food & drinks, beauty, books of entertainment… Wat vandaag populair is, vind je bij V&D.

Herkenbare passie
V&D is een warenhuis met passie. Dagelijks werken duizenden enthousiaste medewerkers nauw samen om hét warenhuis van Nederland te zijn. Die teamspirit en energie herken je meteen in onze winkels door een warme en gezellige sfeer en het gevoel dat je altijd welkom bent. We doen hiervoor onze uiterste best, elke dag opnieuw!

Locatie

Top 5 dichtbij

Top 5 alternatief